petak, 25. rujna 2015.

Joomla redizajn Web Studio Ero


http://www.webstudioero.com/

Nakon nekog vremena sam odlučio za redizajn Web Studio Ero. Ponovno sam kao programsku osnovu stranice iskoristio Joomla-u. Dizajnerski predložak je baziran na bootstrap-u i koristio sam i K2 module. Vrlo sam zadovoljan trenutnim dizajnom. Naime već neko vrijeme sam stalno u dilemi, dali dati sve od sebe i uraditi Web Studio Ero najbolje što trenutno mogu, ili tu neku kreativnu rezervu sačuvati za neki projekt koji će naručiti budući klijenti.
Znam da sam u krivu i da kreativnosti neće nestati, može je radeći biti samo više. Tako sam par dana po završetku stranice za turističku agenciju carlatours.biz prionuo poslu i redizajnirao Web Studio Ero. I opet ima elemenata koji bi se mogli izmijeniti i ako ne bolje, onda drugačije uraditi. Dakle redizajn po tko zna koji put, i kreativnosti ne nedostaje.
Moram sam sebi priznati, pozicija na google.ba tražilici je konstantna za meni bitne ključne izraze. SEO optimizacija mi je jača strana, no ja želim i ekonomsku isplativost tako da kvalitetu Web Studio Ero prepoznaju i klijenti, a ne samo tražilice. Stoga sam trenutni dizajn usmjerio u pravcu referenci i stranica je izrađena na način da na prvu impresiju bude ugodna i nenaporna za vidjeti. I tekstovi su koncizniji no prije. Dakle, manje je više, što bi trebalo povećati stopu ostanka i pretraživanja stranice.

Nema komentara:

Objavi komentar