petak, 23. svibnja 2014.

SEO USPJEH!!! 1. stranica Google.ba tražilice!!!

Web Studio Ero je na 1. stranici Google.ba za pretraživanje pojma izrada internet stranica.
Puno bi veći uspjeh bio da je to slučaj za pretraživanje traženijeg pojma izrada web stranica. Za sada se treba zadovoljiti i 3. stranicom na tražilici za taj pojam.
Tendencija je pozitivnog napredovanja i ,mada je to teško tvrditi, može se reći da to nije samo privremeno mjesto već i planski ostvarena pozicija. Plaćanje reklame je privuklo i nešto organskog pretraživanja.
SEO optimizacija stranice je mi je vrlo bitna i ostvariti položaj na tražilici u odnosu na konkurenciju u poslu je i mogućnost za ostvarivanje novih poslova i daljnje napredovanje.
I dizajn stranice kao i programska platforma su u proteklih 17 mjeseci temeljito više puta izmijenjeni i sada smatram da i što se tiče dizajna stranica mogu biti konkurentan puno više no što mi to moja samokritičnost dopušta.
Mogao sam možda potrošiti puno više novca i programsku platformu stranice, dizajn i tekstove u startu osmisliti tako da impresioniram moguću klijentelu.
Istina je ipak da moje vrijeme nije tako dragocjeno, koliko se nadam da će biti u budućnosti, i da je prvih godinu dana moj cilj bio pozicionirati se na tražilici, tako da umjesto plaćenog na stranicu posijetitelji dolaze organskim pretraživanjem. Reklama će i u budućnosti normalno u nešto manjem opsegu ostati, no u nedostatku referenci prema klijentima se pozicioniram s pozicijom na tražilici i SEO uspjehom u odnosu na konkurenciju.
 Opet ponavljam žao mi je što će Web Studio Ero nekima ostati u uspomeni kao neozbiljna stranica no cilj mi nije kratkoročni bum efekt već dugoročni uspjeh i opstanak u poslu.

Nema komentara:

Objavi komentar