subota, 1. veljače 2020.

BRB Ljubuški


Nakon nekog vremena rada na dugoročnijim projektima, opet prilika za popraviti budget i nešto zaraditi. Nije jednostavno nakon web stranice galerije umjetnina raditi web stranicu firme za Dijamantno bušenje i rezanje betona, no prionuo sam poslu i nova stranica je na dostupna na tražilicama.

Naime svaki posao je specifičan i svaka web stranica je neka nova priča. Za BRB Ljubuški sam izabrao shemu boja u boji betona. Dakle svijetlo i tamno siva, bijela i poneki crveni detalj, te na početnoj stranici za slikokaz fotke sa više kolorita.

Nadam se da sam uspio ispričati neku OK priču o bušenju i rezanju betona, kamena, cigle, asfalta… Naglasak je na jednostavnosti i lakoći izvođenja radova. Posao treba dati profesionalcima, i to je to, bez puno šta i kako komplikacija.

Firma BRB Ljubuški je dosta aktivna na facebooku, no uradio sam i novi poslovni facebook profil, kao i Google business profil. Normalno i neizostavno uradio sam i SEO optimizaciju svake podstranice, kao i svih fotki na web stranici. Naime, ideja je stvoriti novi web identitet i za firmu BRB Ljubuški osigurati kvalitetne prve 3 pozicije na Google-u sa novom oficijelnom web stranicom, novim facebook profilom i Google business profilom. 
Također je bitno firmu BRB Ljubuški što bolje pozicionirati na tražilicama i u odnosu na druge firme koje se bave tom djelatnosti.

Nova referanca za Web Studio Ero je i nova prilika za malo samopromocije, no postovi na blogeru su i extra SEO alat, pogotovo kada su u pitanju orginalni inbound postovi i poveznice. Stoga poveznice na web stranicu BRB Ljubuški sa stranice sa orginalnim textom Google roboti preferiraju puno više nego copy-paste tekstove raznih poslovnih adresara sa nepotpunim podacima.

Rezultat SEO optimizacije novog web identiteta firme BRB Ljubuški očekujem u naredna 2-3 mjeseca. Do tada i do izrade neke nove web stranice, slijedi rad na dugoročnim projektima.

Srdačan pozdrav

Ante Kozina
Web Studio Ero CEO

1 komentar:

  1. Ponuda zajma po 2% stope je vrlo zanimljiva u kojoj sam našao Pedro zajam ponuditi originalan i brz postupak zajma ikad, jer otkad sam podnio zahtjev za zajam Pedro i njegovu zajamnu tvrtku u New Yorku, uspio sam upravljati svojim poslom i podmiriti se Ostale financijske potrebe, Pedro i njegova zajamna tvrtka nude mi zajam po stopi od 2% od 2 milijuna eura za moj posao pokretanja i tako sam ponosan što objavim da je Pedro zajam ponuda najbolje mjesto za stjecanje bilo koje vrste za bilo koju vrstu Zajmovi.

    Kontaktirajte Pedro Mail: pedroloanss@gmail.com

    OdgovoriIzbriši